SaYa SayaNg AnDa :)

Monday, October 29, 2012

Menaip Sambil Tutup Mata

Assalamualaikum

Tengah sakit tengkuk akibat mengadap pc non stop. Ada slide nak kena siapkan ni wei. Menaip pun dah pejam mata je haaa...

Dah la tengah sakit hati dengan jerawat yang dok bertepek kat muka ni... Heeee... Dah tua-tua pun jerawat nak menempel gak. Maybe sebab aku makan virgin coconut oil maka telah berlakunya proses detox. Ke jerawat sebab aku nak period. Maklum la, baru tukar pil perancang. Tu yang berlumba-lumba naik jerawat.

Slide tak siap lagi. Tapi aku dah tension hadap pc ni. Rasa nak baling je keluar tingkap. Hoh, taip pejam mata ni kurang pulak kesilapan bila aku check.

Dah, aku nak pi rehatkan mata kejap sebelum mata aku tersembul keluar. Serius pening.

Esok meeting. Nak kena siapkan slide sebelum balik ni la nampaknye....

Confirm aku sambung taip sat lagi tutup mata.


2 comments:

PinkUmmi said...

erk nak campak laptop ye...sblm campak bg kat sy dulu....(kaedahnya nak laptop je pun hahaha)

Kesuma Angsana said...

siannyer jada diri yek