SaYa SayaNg AnDa :)

Thursday, October 4, 2012

Di Putrajaya


Assalamualaikum

Tengah berdiri sambil taip hp  sambil cas hp. Multitasking sangat kan. Kerusi tak ada dekat tempat cucuk plug ni. So, berdiri la dengan redho.

Aku kat Putrajaya. Ada discussion katanya. Sepanjang dalam discussion aku makan jajan n menguap. Mengantuk siap tersengguk pulak tu.

Mana tak mengantuk. Semalam aku bantai pi Alamanda dengan member. Lepas tu menggila. Tengok baju cantek-cantek. Fuhhhh...

Lepas makan sizzling yee mee n coconut shake kitorang buat rondaan perabih duit. Aku tergedik-gedik nak rasa coconut shake Alamanda sebab orang cakap sedap. Ok la, but manis terlebih pada aku. Tak tau la orang lain rasa biasa ke apa. Maybe aku berlidah sensitip. Atau time aku tu terlebih air gula.

Aku berjaya membeli sepasang sandal. Macam kat Penang takde jual sandal kat Vincci. 2 helai baju kat Padini. N sehelai kemeja kat Parkson. Tambah lagi 4 keping mask muka kat SaSa.

Bengong sangat kan. Hahaha! Padahal kat Penang pun ada jual. Sebab semalam lepas sampai tu ada masa free. Kat Penang aku busy memanjang. Pi opis balik hadap anak dengan laki. Masa untuk diri sendiri pun takde.

Dan hasil daripada shopping dapat la diketahui bahawa badanku makin berkembang pesat. T_T

Baju saiz L macam balut nangka dah sendatnya. Huwaaaa!

Dah kena diet la ini macam. Padahal dari dulu pun patut diet. Perut dah berbuai merata ni.

Sedih tetiba.

Posted via MyAndroid

2 comments:

mamaellycollection said...

tak habaq p putrajaya..dekat dah kita

aMiYs said...

Hehe.. Sori elly. Tak sempat nk update kat blog. Bz bebenor sblm pi putrajaya hr tu. Xpe, len kali kita jumpa ek.