SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, February 8, 2012

Hana Memang Suka Bermain Di Waktu Pagi

Assalamualaikum

Aku adelah lenguh 1 badan. Sepanjang 4 hari cuti, 3 hari adelah dihabiskan dengan mengendong budak Hana. Serius dia adelah melekat dengan aku. Pantang letak menangis macam kena dera.

Aku rasa muscle aku pun dah macam Malek Nor. Berketak-ketak. Hahaha!

Dan aku juga mengantuk. Sebab Hana bangun pukul 3 pagi main-main sampai 4.50 baru tido balik. Sempat la aku jerang air segala. Malam tadi panas yang amat. Tu yang dia tak nak tido kot. Jenuh la aku buat macam-macam. Bagi susu botol pun tak mau. Time dah surrender aku saje la tepek bedak yang botol dia dok bersepah dalam baby cot. Terussss dia tido.

Laaa.... Nak wangi-wangi rupanya. Maybe sebab omak eh busuk bau peluh. Muahahaha! Serius malam tadi sangat panas berbahang.

Dah la hari ni aku tertinggal hp kat rumah. Pagi tadi aku dah kemas taruk dalam beg strawberi aku. Beg strawberi??? Haha! Beg kenit beli kat cameron. Dengan beg strawberi tu tertinggal. Laki aku la. Campak pi mana tah. Tension btui aku.

Ok la. Aku nak pi taklimat sat.

Dah la lapar tak breakfast lagi.

Sob... Sob...

1 comment:

eT said...

sama la dengan...badan cam kene tumbuk2 sbb kene dera ngan anak...
rasa cam nk p spa jek...hehe