SaYa SayaNg AnDa :)

Sunday, August 14, 2011

Presenting My Princess :):):)

Assalamualaikum

Hi semua... Hehehehe....


Baru dapat nak update. Ini pun aku update secara short n simple dulu la ye. Cerita-cerita ngeri simpan esok lusa. Ni pun dapat update sebab laki aku keluar dengan Amir.

Aku dah selamat mendeliver sorang baby girl pada 8 Ogos 2011 jam 9.21 malam. :):):)

Nama baby Nur Amirah Raihanah. Panggil Mira. Nak nama glamer Rihanna. Muahahaha!

Ni pic dia, cilok dari fb akak aku.


Muka adelah sejibik muka abang dia Amir. Bulu mata je pendek. Abang Amir bulu mata melentik. Hehehe...


Sila tengok perbezaan dengan pic di bawah.


Amir 2 tahun yang lepas. :):):)

Ok, aku nak kemas barang. Petang ni nak berangkat untuk dijaga oleh bondaku. 1 taman je pun. Hahahaha!

Papai! :)


7 comments:

b3nz said...

congrats wehhhh! dah dapat sepasang dah

fuadnis said...

tahniah dear.....dapat sepasang cahayamata dah...hehe

|| a - j . E . E || said...

congrats kak syima!! comel betol baby ko.. idung die mcm mancung sket kot.. hihi

Suliana said...

tahniah syima!!!!!!!!! sama la muka abg dgn adik.. sedap namanya.. ada lagi balance2 nama sedap tak utk baby girl aku? hehe... slmt berpantang tau. hepi breasfeeding :-)

@e_da said...

Tahniah amiys.. akhirnya kuar gak puteri tu.. cute bam bam je pipi.. mmg sebijik amir masa kecik kan... selamat berpantang

ejaMaria said...

tahniah dah selamat...

baby mmg sebijik serupa la ngan muka abang dia... copy abis... ;p

Intan & The Boys said...

congrats dear! so comelll!