SaYa SayaNg AnDa :)

Sunday, January 4, 2009

Mmmmuahhhhhh!!! Saya sangat rindu sama itu abang misai!!!



Sangat rindu lah sama abang misai di atas...





Jangan salah sangka. Abang misai di atas tiada kena mengena dengan A.Galak mahu pun hero Padaiyappa, Incik Rajnikan. Hanya misai sahaja yang lebat ye.



Huahuahuahua!!!



Beliau adalah hasben kesayangan saya.



Wink..Wink.. ;);)



Tapi ini pic lama. Sekarang hasbenku sudah botak tp misai masih maintain. Haha...



p/s:Confirm aku dah tak ada kerja. Muahahaha!!!

1 comment:

Yat Ekhram said...

Aku pon sgt merindui papa baby yg ku kandung ni @ budak janggut itu.

Malam2 aku mimpi2 jupe dia,pelok2 dia.Gilela kan sejak preggy ni lagila tetiba rindu & nanes.

Dah nasib kita kan,PJJ pulak.
Hope allah bgla kekuatan kan.