SaYa SayaNg AnDa :)

Sunday, January 4, 2009

Mari mamam nasi dengan telur goreng

Lapar lah...


Nak makan tapi tak boleh nak masak. Bau masakan tu pada aku tak sedap langsung. Boleh buat aku loya tahap gaban.


Padahal dulu aku kuat makan. Ngeh..Ngeh...


Mesti kena makan nasi dengan telur goreng lagi.


Huk..Huk...


Turun lagi lah berat aku..


Sedihnya....


Nak beli kat kedai pun aku tak larat sangat nak turun dari tingkat 4 nih.


Rumah aku tak ada lif okek.


Telur goreng pun telur goreng lah...


Kesian baby nak makan kan. Ok lah.. Umi makan tau. Baby jangan reject lak. Jom..Jom pi makan.



p/s: 2 post dalam 1 hari. Memang aku bosan duduk rumah sorang-sorang lah tu.

5 comments:

Yat Ekhram said...

hmmm aku pon lapa..

tapi tak lalu makan.
kengkawan aku dok hantar mcm2 la kat ibu ngandong ni tp ntah tak lalu.
Tadi aku beli susu enfamama.Hope tu bole alas pewott.

Tula kan syima,ikot kite malas makan,tp kecian baby dlm ni kan!

*** aku mengidam nak pelok laki aku.huwaaa :(

AmiYs said...

yati - susu anmum aku da abes. x larat nak kuar p bli.

aku pon ngidam benda yg sama jugak... huwaaaa!!!! :((:((

Yat Ekhram said...

syima tula kan,lately ni sejak preggy ni kadang aku nanes la time nak tido tu teringat papa baby ni :( :(

malam td dia call,aku betau la dia bakal jadi papa,siap dia tak caya.Tp mmg happie tahap dewa la mamat tu.
Ntahla,aku selalu pujuk2 diri,takmoo kang aku sedey baby dlm ni pon sedey.
Tapi betul kan syima time ginila kita sgt perlukan suami dcc kan?

Johanna said...

Hehe..hi fuku...dulu kte pnh same2 6 siantan.sy johanna yg duk sblh fateen.Hehe..congrats da pregnant.Sy da ade baby sethn lbh da.no worries k,mule2 mmg loya.Sy lgla ms 6 bln pertama kat india pregnant.Lg suffer..ohoho,india x mcm m'sia.Nsib da kekwn sesame dr m'sia jg sy.Hehe,blik m'sia da 7 bln da.Ok...take care

LyNa said...

Syima..

Congrates :)
Still ingat kt aku x?
Dolu2 ms sek kt STK & dok kt asrama kite seblh dorm je...;)

Nant kem slm kt kak fujika ek..

TAke care..