SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, October 29, 2013

Roti Enakkk Yang Sangat Gebu

Assalamualaikum

Dah breakfast ke korang? Aku minum nestum 3 in 1 campur dengan oat n sebijik bun yang aku beli kat kiosk RnR jejantas Sungai Buloh hari Sabtu lepas. Elok lagi bun tu. Expired 31hb. N bun tu adelah sangat lembut dan sedap pada tekak aku. Aku beli 2 perisa, 1 tu custard. 1 lagi strawberry coklat. Strawberry coklat adalah sangatttttt sedap.


Itu la gambar roti yang telah selamat dicerna dalam perut aku. Hehehehe... Setiap 1 perisa tu dia pack dalam bekas ada 6 ketul. 1 pack RM5. Aku beli tu just nak try je. Rupanya sedap. Gebu, lembut. Tagline dia, teringat-ingat. Ha'ah.. Teringat dah ni. Hahahaha!

Korang boleh la tengok blog dia. rotienakkk.blogspot.com kalau tak silap aku. Instagram pun ada. Cari je rotienakkk. FB dia pun ada rasanya. Korang gugel la ye. Pada siapa-siapa nak jadi agen pun ada dalam blog tu.

Eh, ni aku promote free aje. Pasal aku rasa sedap. Dah la aku sorang membantai makan roti tu dari time beli sampai hari ni. Ada 12 ketul kan. Sehari makan 2 ketul. Hahaha! Laki aku makan seketul n dia kata lembutnya roti ni.

Kalau lalu RnR Sungai Buloh lagi confirm aku nak beli. Nak try perisa lain pulak.

:p~~~

 

1 comment:

Mommy Pinky said...

Alamak, nak kena try juga nih :)