SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, December 30, 2008

Craving for waffle and kaya ball!!!! Arghhhh!!!!

Badan aku sangat letih. Alahan makin teruk pulak. Loya sangat-sangat. Nak makan pun memang tak ada selera.





Tapi aku rasa macam nak makan benda manis-manis yang lembut. Macam waffle and kaya ball.




Hmmm... Sedapnya....





Lagi satu yang paling penting aku kena cari buah-buahan yang memudahkan pelawasan. Sebab aku tak boleh berak semalam. 2 jam aku bertapa dalam toilet. Berpeluh-peluh macam orang baru lepas marathon. Semua sebab sembelit, tak boleh nak berak dengan perasaan yang best.





Seksa ye kawan-kawan bila tak boleh nak berak ni. Silap-silap boleh kena buasir sebab teran kuat sangat.





Tadi aku jumpa satu widget pasal perkembangan baby yang best. Siap ada bunyi heart beat lagi. Tapi kecik sangat lah pulak. Tak reti aku macam mana nak besarkan widget tu. Last-last widget gambar 3D kat sebelah ni lah yang aku bubuh.





Arrr...





Sabarlah ye wahai badan.





Macam kawan aku kata, dapat berjuta-juta pahala bila pregnant ni.





Oh, hujan turun lah.





Mesti syok kalau dapat tido time macam ni.





Mau pergi melepaklah.

2 comments:

SayaBudakBaruBelajar said...

shima..ko peknen ker????gerekkkk seh....congratz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AmiYs said...

Haizal - aku dah 7 weeks preggy nih... tq yea...