SaYa SayaNg AnDa :)

Thursday, August 1, 2013

Semangat Raya Sudah Tiba

Assalamualaikum

Opis ni dah semangat raya dah. Dok berkumandang lagu raya 1 bangunan ni. Tengah dengar lagu dendang perantau ni haa...

Hari ni jugak opis aku buat majlis berbuka. Nak tak nak kena datang jugak la. Sat lagi kena bebelan pulak officer pemalas datang opis punya function. 

Bukan la aku suka suki tak nak datang ye. Mengenangkan jauhnye laaaaa opis aku dari rumah. Nak drive sorang malam-malam. Dengan mata aku ni tahap kerabunan silau agak melampau aku rasa. Pagi tadi pun jenuh buntangkan mata tengok jalan pasal hujan lebat. Lagi menggila la kesilauan aku tu kan.

Oh, aku dapat kad raya dari staf. Hehehe.. Aku sekeping kad pun tak beli hantar kat orang. Kera sumbang sangat perangai. Ni ada sorang staf chinese bagi pulak. Tq... Cantik kad tu. :)

Dan dah nak dekat cuti ni la banyak keja pulak. Emel berbondong-bondong mintak buat bajet la, ape la. Hoihhhh... Marah la aku. Nak menikmati pra percutian pun tak boleh. Hahahaha!

Ok la. Sambung buat keja dulu. Petang jap lagi ada macam-macam agenda opis ni nak kena setel.

Buhbye...

 

1 comment:

adrianna syaz said...

Wah..da felling2 rasa da ni.heee..slmt ari raya amiys