SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, February 12, 2014

Fungsi Like Dekat Facebook

Korang faham apa ek dengan kongsi like dekat facebook tu. Aku guna like tu bila aku tengok benda yang aku suka n benda yang menggembirakan.

Ye la, like tu maknanya suka dalam bahasa melayu kan?

Jadi aku adelah tak faham konsep bila ada berita yang menyedihkan contohnya pengumuman orang eksiden atau meninggal dunia mendapat like yang banyak.

Suka orang tu meninggal atau eksiden kah?

Tak pelik ke like status yang macam tu?

Hmmm....

Aku rasa facebook ni kena ada butang activate or deactivate like la dekat box kita taip status tu. So, user sendiri boleh control status dia tu nak dapat like ke tak.

Boleh macam tu?

 

 

1 comment:

tenku butang said...

hemm.. pernah gak terfikir camtu..