SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, September 8, 2009

Introducing My Hero... :)

Ini lah dia....


hero saya yang comel....


Muhammad Amir Ridhwan....


Hehehe....


Baru lepas nenen.. Masa ni dah 10 hari...



Masa ni umo sehari.. Dari pandangan sisi. Heheh...



Pandangan depan pulak



Lambat sikit update. Sobab eh hero aku ni suka bebenor bergayut kat tetek mak dia ni. Letak aje kat tilam mula lah melalak.


Ni pun update sambil pangku dia. Oh, Amir dah botak. Tapi belum sempat amik gambar lagi. Baru semalam cukur rambut.


Hari ni Amir dah 21 hari. Tadi baru lepas balik dari klinik. Kuning dia tak hilang lagi. Nurse pun dah malas tengok muka aku. So, hari ni last pi check kuning. Since kuning dia trend menurun nurse kata tak payah datang dah. Last check tadi 125.


Ok lah. Amir dah nangis nak nenen lagi. Tak nyempat umi dia nak pi toilet dah. Jumpa lagi nanti.


13 comments:

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Yeay!!! Akhirnya... Sonok la Amir ye... Hiks!!! Nie bersalin aritu normal ke ceaser??? ::.

LuVidA^^ said...

lame x melawat blog kak amiys ni...
da bersalin da ek....
congrats kak..
smoga sihat slalu..
cute baby.
:D

AmiYs said...

Mrs Mondok - Amir memang sonok kepit celah ketiak ummi dia.. hehe.. ari tu bersalin cser... huuu... jln xmo bukak...

luvida - yup.. 19hb hr tu... thanks ida.. :)

iNtAn aIzaN said...

dear, chomel nyer amir..
really..

jeles tau Ezan :)

slamat berpantang

take care dear

Misbehave said...

tomeinyerrrrrrr!

dagu panjang, mesti ensem da besar nanti nih..hehehe..

puterikurekure said...

adorable!!!
geram laa....

:)

AmiYs said...

ezan - tq ezan.. take care too..

misbehave - dagu pjg ikut sape la ni ek... hehehe...

puterikurekure - saye pon geram gak hari2 dok ngadap baby.. :)

sepet a.k.a zack_u said...

hero hensem...nak ngorat boleh..huhu!

AmiYs said...

sepet - ahahaha... silakan ngorat... :)

@e_da said...

comelnya amir............. tahniah amiy's n hubby yerr..

حسن دان عزتال فضله said...

Tahniah, semoga aidilfitri kali ni lebih bermakna dengan kehadiran org baru. Maaf zahir & batin.

Mrs. Amie said...

Oh! i missed the momment la! congrats babe! take care!

mamaelly said...

bestnye....nak jugekkk